Exact Globe next

Exact Globe next

In Exact Globe regels je alles omtrent je financiële en logistieke huishouding. Naast je financiële administratie regel je hier ook je inkopen, verkopen en voorraad.

Projecten en uren kunnen ook in Globe worden geregistreerd.  Voor productie bedrijven is er een module waarmee je  order- of voorraad gestuurd kunt produceren. In combinatie met Exact Synergy kun je er een serieuze ERP oplossing mee implementeren. Enkele honderden gebruikers zijn daarbij geen probleem.

BMConnect heeft jarenlange ervaring met Exact Globe. Het inrichten van Globe doen wij vanuit uw praktijk situatie.

Tijdens de (her)inrichting maken wij een testadministratie aan waarin alle processen uitgebreid getest worden. Wij kunnen u ondersteunen met onder andere de volgende Globe pakketten:

Door ons ondersteunde pakketten:

  • E-Account
  • E-Factuur
  • E-Order
  • E-Voorraad
  • E-Project

In ons netwerk kunnen wij tevens over E-Salaris consultants beschikken!

exact globe

De dwarsdoorsnedes die je in Globe kunt maken bieden veel mogelijkheden voor nadere analyse en audit trails.

Exact Globe

Over Exact Globe Next

Toen Exact gebruik kon maken van de geavanceerde SQL database van Microsoft, werd het mogelijk om afscheid te nemen van een aantal beperkingen die in de meer ouderwetse databases voor problemen zorgden. Een SQL database kan immers groot worden en toch snel zijn. Hierdoor verdwenen allerlei hulptabellen en subadministraties die potentieel voor inconsistentie problemen zorgden.

In Globe worden logistieke en projectmutaties in de grootboektabellen opgeslagen waardoor alles altijd aansluit in het grootboek. Een beginbalans is het gevolg van alle mutaties van de jaren ervoor, waardoor de ietwat schimmige periode 0 verdween.

Inmiddels is Globe uitgegroeid tot een volwassen ERP pakket met verassend veel functionaliteit in haar segment. Door de gekozen database zijn de rapportage mogelijkheden eindeloos.