Exact Koppeling

Exact Koppeling

Hieronder staan enkele voorbeelden van koppelingen die wij hebben gerealiseerd. Neem even contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw Case.

Exact koppeling

Koppelingen met webshops

Door onze ervaring in Exact te combineren met onze internetkennis, hebben wij al veel webshopkoppelingen gerealiseerd. Klanten die onze koppeling gebruiken doen artikelbeheer in Exact, ontsluiten deze artikelen middels een professionele catalogus via het internet, waarna klanten kunnen inloggen en bestellen. Klantspecifieke prijzen en afspraken zijn hierbij geen probleem

Exact koppeling

Importeren uit Excel

Excel is een veel gebruikte tool om gegevens min of meer gestructureerd vast te leggen. BM Connect heeft ervaring met het maken van spreadsheets die in Exact geïmporteerd kunnen worden. Denk hierbij aan kasmutaties van diverse bedrijfslocaties of bijvoorbeeld urenboekingen.

Exact koppeling

Openstaande posten naar Credit Management systemen

Doordat binnen BMConnect veel kennis is van de database van uw Exact Globe systeem kunnen wij de openstaande posten exporteren en beschikbaar stellen aan andere systemen. Deze hebben vaak een standaard importformaat waar wij ons dan aan confirmeren.