Exact Synergy

Exact Synergy

Met Exact Synergy kun je processen organiseren middels werkstromen. Daarbij gebruik je dezelfde stamdata als in Globe. De werkstromen bevatten de volgende logische stappen:

  • Indienen
  • Goedkeuren (of afkeuren)
  • Realiseren
  • Verwerken

Verwerken kan daarbij ook een boeking, order, bestelling etc. in Exact Globe initiëren. 

BMConnect heeft zowel ervaring met Exact Synergy Classic als Exact Synergy Enterprise. Bovendien kunnen wij strategisch met u meedenken en vanuit kennis en ervaring advies geven over werkbare oplossingen. Exact Synergy is een geweldige applicatie met nagenoeg oneindig veel toepassingen. Desondanks zien we in de praktijk veel slecht ingerichte systemen. Het is erg belangrijk om voldoende tijd in te ruimen voor de inrichting en om de diverse toepassingen gefaseerd in te voeren in uw organisatie. Wanneer Exact Synergy organisate breed wordt ingezet is, zult u er veel plezier van hebben.

Met de juiste tools in Exact Synergy is je fantasie je enige beperking

Klanten van BM Connect zullen dit zeker herkennen. In onze gesprekken over de mogelijkheden zeg ik dit vaak. Het is ook echt waar, met de juiste tools , creatief en fantasie heb ik nog nooit hoeven zeggen dat iets niet kan in Exact Synergy. Geen reden om op deelgebieden op zoek te gaan naar een Saas  oplossing, hoe eenvoudig en hip deze ook lijken. Door de meeste van je processen in Synergy onder te brengen, creëer je een fantastische database vol informatie ten behoeve van rapportage en procesbewaking.

Enkele voorbeelden van toepassingen van Exact Synergy:

Exact koppeling

HRM

Exact koppeling

CRM

Exact koppeling

Knowledge base

Exact Synergy

Workflow management

Exact Synergy

Document management

Exact Synergy

PSA (uren registreren en factureren)

Exact koppeling

Service management

Exact Synergy bouwstenen

Om het uiterste uit Exact te halen zetten wij graag de volgende tools in: